Opblaabare Tenten Logo
tent

Informatie over opblaasbare tenten

kamperen. Met z'n allen zijn we er dol op. Massaal vullen we elk jaar de auto af met kampeer spullen en trekken we erop uit naar onze favoriete locaties. Maar dan begint de ergernis. Na een lange vermoeiende reis moeten we eerst die tent nog opzetten terwijl we het liefste lekker gaan zitten om te genieten van onze vakantie. En natuurlijk begint dan eerst het uitzoekwerk. Alle onderdelen zijn genummerd, maar door de grote hoeveelheid lijkt het alsof er onderdelen ontbreken. En het ge-puzzel om alles in elkaar te krijgen is vaak ook een bron van hoofdpijn. Is er dan geen uitweg voor deze ellende? Jawel, een opblaasbare tent!


Een opblaasbare tent?

Ja, een opblaasbare tent! Opblaasbare tenten zijn namelijk veel eenvoudiger op te zetten. In de tent bevind zich een frame dat bestaat uit luchttunnels. Door deze luchttunnels op te blazen met een pomp komt de tent snel overeind. Geen gehannes om de stokken bij elkaar te zoeken. Doordat er geen harde onderdelen bijzitten zijn opblaasbare tenten daarom ook bijzonder compact op te bergen. Opblaasbare tenten zijn dus erg handig!


Welke tent is voor mij geschikt?

Het kiezen van een opblaasbare tent kan lastig zijn. Hoe weet u nou welke het beste voor uw situatie geschikt is. Gelukkig zijn de meeste opblaasbare tenten van goede kwaliteit. Dus een van de belangrijkste factoren is dan het formaat. Bij alle tenten staat er hoeveel personen erin passen. Bent u echter bovengemiddeld groot? Let dan even op de lengte van de tent. Uw langere matras moet er natuurlijk wel in passen. Hou ook rekening met de hoeveelheid spullen die u mee neemt. Sommige opblaasbare tenten hebben de mogelijkheid om extra opslagruimte aan te koppelen. Altijd makkelijk natuurlijk als u graag veel spullen bij u heeft.